Moordspel met Chantal Janzen in de hoofdrol - Groepsuitje in het theater

Bij dit Moordspel met Chantal Janzen in de hoofdrol is inbegrepen:

  • Zenuwslopende moordspel

  Prijs: € 31,50 p.p. op basis van 12 personen.

  U kunt het moordspel uitbreiden met een heerlijke lunch, borrel of diner. 

  Moordlunch: € 50,00 p.p. (bestaat uit activiteit, lunch geserveerd in 3 rondes, koffie/thee en onbeperkt melk en verse jus d'orange)
  Moordborrel: € 47,50 p.p. (bestaat uit activiteit, 3 rondes warme/koude hapjes) Exclusief drank.
  Moorddiner: € 65,00 p.p. (bestaat uit activiteit, 3 rondes warme/koude hapjes) Exclusief drank.

  De prijs van dit Moordspel met Chantal Janzen in de hoofdrol is geldig tot en met 31 december 2023.

Zenuwslopende moordspel in Doetinchem

Weet u de moord op Chantal Janzen op te lossen? Door middel van het uitvoeren van detectivespellen weet u of u als gespecialiseerd team succesvol bent. De aanwijzingen die u verdiend heeft tijdens de rondes zal u op de juiste wijze moeten benutten om te achterhalen wie de dader is, welk moordwapen is gebruikt en komt u meer te weten over de locatie.

Lost u de moord op Chantal Janzen op?

  Op een avond speelt in het Amphion Theater de nieuwste show. Het doek gaat na de pauze open en plotseling ligt daar het levenloze lichaam van niemand minder dan Chantal Janzen! Chantal is vermoord, maar door wie? Waarmee is ze om het leven gebracht en hoe is ze in het Amphion Theater terecht gekomen?

  De politie zit met de handen in het haar en roept de hulp in van gespecialiseerde teams. Veel detectivespellen zullen gespeeld worden om de moordzaak op te lossen. Lukt het uw team om de meeste punten te behalen? Deze punten heeft u nodig om de meeste aanwijzingen te verkrijgen. 

  Het programma is opgedeeld in 3 rondes, namelijk: de dader, het moordwapen en de locatie. Als echte detectives probeert u de moordzaak op te lossen.

Genieten van een lunch, borrel of diner

Voor een compleet verzorgd middag of avond kunt u het moordspel uitbreiden met een lunch, borrel of diner. Het moordspel zal als volgt komen uit te zien:

Moordlunch: samen met uw collega's, familie of vrienden gaat u in de middag proberen om de dader, het moordwapen en de moordlocatie te achterhalen. 

Moordborrel: het moordspel kunt u combineren met een lekkere borrel en wat borrelhapjes. Beleef een compleet verzorgde avond met activiteit. Gezelligheid, samenwerking en teambuilding staan garant. 

Moorddiner: het moordspel wordt een dinerspel. Tijdens de activiteit kunt u aanwijzingen verdienen om de moordzaak op te lossen. Op tafel worden in diverse rondes gerechten gezet en tussen alle rondes door worden de spellen uitgevoerd. Iedereen wordt bij het spel betrokken en zal zijn of haar kwaliteiten moeten inzetten.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • restaurant

Onze partner

Een uniek evenement is gegarandeerd

In de Achterhoek bent u hier aan het juiste adres voor de leukste activiteiten, workshops, evenementen en uitjes. Er worden onder meer voor bedrijven, families en andere gezelschappen feesten georganiseerd op één van de eigen locaties of bij uw thuis, vergaderingen, teambuildingsactiviteiten en talloze activiteiten. Het vindt allemaal plaats in Doetinchem en de Achterhoek. 


Een evenementen-en activiteitenbedrijf dat garant staat voor een uniek evenement en een uitgebreid aanbod presenteert.

Activiteiten voor ieder gezelschap

Voor groepen zijn er speciaal actieve en/of creatieve teambuildingsactiviteiten samengesteld. Ga samen met uw collega's, vrienden of familie op pad voor het uitvoeren van uitdagende opdrachten of spannende activiteiten. Durf uw lef te tonen tijdens de verrassende groepsuitjes. De activiteiten kunnen gecombineerd worden met een diner, borrel, lunch of kop koffie op één van de startlocaties. Maak er samen een geslaagd uitje van!

Zenuwlopende activiteiten

Ik hou van Holland: het spel is gebaseerd op het bekende televisieprogramma. Test uw kennis tijdens de verschillende rondes met spelcategorieën. In teams wordt er tegen elkander gestreden. 


Moordspel: weet u aan de hand van detectivespellen de moord op Chantal Janzen op te lossen. Om de moord op te lossen dient u zoveel mogelijk punten te behalen om aanwijzingen te verdienen. 


GPS Moordspel: met een GPS op zak gaat u op zoek naar de hoogtepunten van Doetinchem. U dient tijdens het spel verschillende vragen te beantwoorden en opdrachten uit de voeren om antwoord te krijgen op de belangrijkste vraag van de dag. 


Cityrisk: het spel is gebaseerd op het bekende spel Risk. Probeer samen met uw team gebieden in het centrum van Doetinchem te veroveren. 

Compleet verzorgd uitje organiseren

Geef een bedrijfsfeest, evenement, familiedag of bruiloft uit handen aan de ervaren specialisten. Zij zorgen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd. Voor bedrijven, families en andere gezelschappen is het ruime aanbod aan uitjes rondom Doetinchem geschikt. Er vinden ook bruiloften plaats, maar ze kunnen ook de catering verzorgen. Breng een bezoek aan ons en proef de sfeer of neem deel aan één van de evenementen.