Maffia avond - Zakkenrollen, Blackjack spelen en schieten

De maffia avond is inclusief:

  • Maffia spellen
  • Koud en warm buffet
  • Drank arrangement voor 4 uur ( exclusief buitenlands gedestileerd)

  Prijs: €47.95 p.p.van 10 tot 14 personen, € 55.20 p.p.
  van 15 tot 19 personen, € 52.50 p.p.

  De prijs van deze maffia avond is geldig tot en met 31 december 2023.
  Niet mogelijk op zondagen.

Algemeen

Corrupt zijn is bijna een “must “ tijdens deze duistere avond. U bindt de strijd aan gedurende de gehele avond met uw maffiafamilie tegen de andere families (van uw eigen groep). Verdien euro's met de diverse spelen en probeer op slinkse wijze extra euro's te bemachtigen. Uiteraard voorzien van een prima verzorgd Maffia Buffet en Dranken Buffet.

Programma:

20.30 uur Start van de competitie
21.00 uur Onderbreking voor groots warm/koud buffet
22.30 uur Vervolg competitie
23.45 uur Bekendmaking van de winnaar
24.00 uur Einde

I’ll make you an offer you can’t refuse.

Dat zegt Don Corleone in The Godfather en wij herhalen dat. Stap voor één avond in de wereld die maffia heet. Bouw aan een imperium op afpersing, bedrog, afrekeningen en… familie!

Zie het als een soort maffia academie. Met lessen in zakkenrollen, blackjack spelen en schieten. Om dan helemaal klaar te zijn voor het grote Maffia spel. Dan vliegen de spetters er vanaf. Families (teams) staan elkaar naar het leven en gunnen elkaar niets.

Maar goed dat gezamenlijk eten verbroedert en zo komt alles toch nog goed.

Naast afpersing en afrekeningen ga je met de volgende Maffiaspelen zoveel mogelijk euro's verdienen:Black Jack, het kaartenspel waarbij alles om 21 punten draait
Buksschieten, maak een goede deal en verdubbel je inzet
Zakkenrollen
het grote Maffiaspel

8.7 | 3 reviews

Reviews van gasten

J. Nijkamp

8

Het was een fantastische avond!

W. Bredewold

8

Gezellige avond gehad. Het eten en drinken waren goed verzorgd. Leuke sfeer! Leuk thema. Maar door onderbezetting vanwege het weer niet alle activiteiten kunnen doen. Al met al heeft iedereen het super naar zijn zin gehad. Bedankt.

A. Jagroep

10

Het was een geweldige avond. Alles was uitstekend georganiseerd. We kwamen niets te kort. Een avond vol gezelligheid en lekker eten. Geweldig!

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • Golfbaan

Aktief Overijssel

Vier je feest Overijssel!

Iedereen heeft wel wat te vieren. Je 12,5 jarig huwelijk, een verjaardag, 25 jaar aan de zaak of gewoon een leuk samenzijn met vrienden. Wat de aanleiding ook is, vier je volgende feestje bij deze locatie. Want hier kan alles, mag alles en doen we alles om van je feestje een onvergetelijke happening te maken.

Waar vinden de activiteiten plaats

Je doet het bij ons binnen in onze zalen of terras, op ons buitenterrein of in een bijzondere omgeving in de vrije natuur. De meeste activiteiten hebben hun eigen plekje op het uitgebreide activiteitenterrein. Maar we liggen niet voor niets aan de oevers van De Regge, we hebben vier Sallandse heuvels om ons heen en heel veel natuurschoon. Een uitdaging voor uitslovers. Een genot voor natuurliefhebbers. Een oase voor rustzoekers.


Met een groep vrienden lekker actief De Regge afpeddelen, weer lekker warm worden aan de toog om daarna op het buffet aan te vallen. Dan kies je voor kanoën, borrelen en daarna uitgebreid eten. ’t Is maar een suggestie. Je kunt ook quadrijden, de zeephelling bestormen of hooivorkdarten. En dan vergeten we nog kokosnoot kegelen, blaaspijpschieten, de stormbaan nemen of cross-country fietsen. En voor wie meer van ontspanning dan van inspanning houdt, hebben we gokken, zingen, quizzen of swingen in de disco train.

Kies een thema en vier mee!

De een houdt van spelletjes, de ander van een actieve uitdaging terwijl een derde graag uit volle borst meezingt. Dan is één ding duidelijk, ze hebben een keuze gemaakt uit de vele themafeesten die aangeboden wordt. De een nog leuker dan de andere.


Is dat Buffalo Bill of Old Shatterhand? Ze kunnen het ook alle twee zijn, want de familie De Boer heeft gekozen voor een Western Evening. The Wild West of America trekt aan je voorbij. Wat heet, je zit er midden in! De hoefijzers vliegen je om de oren en naast het buffelschieten en bierpul schuiven leer je ook prima linedansen.


Maar je zou ook van de sokken kunnen worden gereden door een brancard of rolstoel. Dat is typisch Ziekenhuis op Stelten. Een teambuildingsfeestje waar ook families veel aan hebben. Wie meer vertrouwen heeft in de organisatietalenten van Al Capone, kiest voor de Maffia avond. Schieten, Black jack, zakkenrollen en het grote maffia spel, worden eerlijk en met toepassing van de juiste spelregels, door Al georganiseerd.

Eten & drinken

Lekker eten is een feest op zich!


Je bent met z’n tweeën of tot 250 personen en je wil lekker eten. Je kunt kiezen uit een uitgebreide selectie drankjes om daarna à la carte of in buffetvorm aan te vallen. Je kunt kiezen uit een warm-koud buffet, barbecue, stamppotbuffet of pannenkoekenbuffet. Maar ook à la carte of een uitgebreide lunch is mogelijk. Voor de kleine trek hebben we een uitgebreide keuze in belegde broodjes.