Groepsuitje in Den Bosch - Avondje uit Ik hou van Holland Diner

Bij dit Avondje Ik Hou van Holland diner is inbegrepen:

  • Wervelende Quizmaster
  • Uitgebreid 3 gangen diner
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Den Bosch

Prijs: Minimum aantal personen is 10.

10 - 19 personen € 75,50 p.p.
20 - 29 personen € 73,50 p.p.
30 - 39 personen € 70,50 p.p.
Vanaf 40 personen € 68,00 p.p.
De prijs van dit Avondje uit Ik Hou van Holland Diner in Den Bosch is geldig tot en met 31 december 2023.

Ik hou van Holland Diner

"Wij vieren feest, dus weg met de malaise want het is weer tijd voor de polonaise".

Vier een geweldig Feestje in Den Bosch

Zet uw carnavalsmuts maar vast op en doe mee met de enige echte Brabantse "Ik hou van Holland". U kent het natuurlijk van TV maar bij Den Bosch Evenementen geven we er zo´n ludieke draai aan dat de polonaise nog maar het begin is. Ondertussen geniet u van een heerlijke Bourgondische 3-gangen maaltijd om de innerlijke mens ook feest te laten vieren! Naast tal van energieke muziekfragmenten en hits van Hollandse bodem wordt het nu misschien tijd om de echte carnavalskrakers uit de kast te trekken zodat uw gezelschap eindelijk eens op muziekkennis wordt getest! Onze eigen Linda de Mol of Jeroen van Koningsbrugge praat het gehele event als professionele quizmaster grappend en grollend aan elkaar! Geniet van dit unieke "Ik hou van Holland Diner" en vergeet niet na afloop met de hoofdprijs naar huis te gaan. U kunt natuurlijk na afloop van dit evenement nog steeds bij Oeteldonk links af!

Restaurants in hartje Den Bosch

Voor de locatie van het spel hebben wij een selectie voor u gemaakt uit verschillende restaurants. U kunt hier zelf een keuze uit maken!

8.0 | 1 review

Reviews van gasten

Anoniem

8

Leuke activiteit, met een spontane presentatrice. Veel gelachen en serieus de strijd aangegaan met 2 teams.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren

Onze partner

Algemeen

Dit evenementenbureau is inspirerend en origineel!

Het evenementenbureau

Wilt u een gezellig, sportief of cultureel uitje, rondvaart, workshop, rondleiding, stadswandeling, vrijgezellenfeest, activiteit, of groepsuitje in het hart van Brabant?

Perfect, professioneel en op maat georganiseerd? Voor iedereen die Den Bosch écht wilt beleven bieden wij leuke evenementen voor elk moment.

Groepsgrootte

De arrangementen zijn voor groepjes vanaf minimaal 10 personen.

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Maatwerk

U kunt ook uw eigen evenement geheel op maat samenstellen. Onze enthousiaste professionals staan u dan ook graag te woord over alle details van uw speciale uitje in het centrum van ‘s-Hertogenbosch. Voor originele bedrijfsuitjes, een ludiek vrijgezellenfeest of een leuke workshop in Den Bosch bent u bij ons aan het goede adres. Inclusief een goede begeleider of een professionele gids, een puike quizmaster of een vakkundige ceremoniemeester! Bespreek uw wensen met onze medewerkers en laat u verrassen!